A bold direction

Viziune

Credem că atunci când oamenii atenți și ambițioși se unesc, orice este posibil. Contestăm convențiile pentru a genera progrese semnificative și pozitive pentru clienții noștri, industria noastră și comunitățile noastre. Deși avem abilități și perspective distincte și diverse, suntem uniți în căutarea noastră nesfârșită de a redefini ceea ce este posibil.

Viziunea Noastră

Pentru a integra întregul ciclu de viață al clădirii într-o platformă perfectă, pentru a redefini modul în care se construiește lumea.

Avem o viziune pentru viitorul construcțiilor

Privim mereu în perspectivă în timp ce aplicăm o experiență vastă și o experiență vastă pentru a depăși provocările dumneavoastră unice, a vă depăși așteptările și a aduce o valoare măsurabilă la rezultatul final.

Inovatie

Anticipăm provocările și dezvoltăm în mod proactiv noi capabilități pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale clienților noștri. Concentrarea noastră neobosită asupra inovației duce la practici de construcție mai inteligente și la tehnologie care reduce complexitatea proiectelor noastre.

Flexibil

Amploarea noastră de expertiză în servicii și piețe ne ajută să dezvoltăm soluții unice pentru provocările complexe ale fiecărui proiect. Adunăm echipa potrivită pentru a găsi cea mai bună cale de urmat, conectând cunoștințele și experiența pentru a vă ajuta să vă reimaginați ceea ce este posibil.

Angajamentele Noastre

Știm că fiecare decizie are un impact

Siguranță

Nu vom compromite niciodată siguranța oamenilor noștri. Scopul nostru este zero incidente, iar rata noastră de frecvență a timpului pierdut este lider în industrie.

Durabilitate

Privim dincolo de construcția durabilă cu o abordare holistică a responsabilității sociale corporative care se adresează partenerilor, oamenilor, proiectelor, practicilor și locurilor; modelul nostru 5P.

Calitate

Vedem proiecte și dezvoltăm în mod proactiv soluții pentru a depăși așteptările. Excelența operațională insuflă principii de calitate care demonstrează în mod tangibil succesul.

Valorile noastre fundamentale

Pasiune. Integritate. Munca grea. Profesionalism. Îngrijirea.

Aceste valori de bază au fost cu noi încă de la început și ne-au insuflat cine suntem și cum construim. Nimic nu ne aduce mai multă emoție decât transformarea orizontului – și o facem prin stabilirea standardelor noastre ridicate, străduindu-ne pentru ce este mai bun, construind încredere și ridicând oamenii din jurul nostru.

Partenerii dumneavoastră in construcțiile de ultimă denerație

Viorel Constantin ROTUNDU

Arhitect & Arhitect Coordonator

“Favorizăm oamenii, familiile și comunitățile prin munca noastră, proiectele noastre și eforturile noastre caritabile. Este un loc interesant în care să fim în fiecare zi și oportunitățile noastre de a contribui vor crește pe măsură ce continuăm să creștem în România.”

Adina Florina DOGARU

Arhitect

“Wade believes the company’s shareholder program is a “gamechanger” in the construction industry. Konstruktion is 100% employee-owned, which means employees have the opportunity to invest in their own hard work.”

Florin IPATE

Inginer Structură

“As owners, we are more accountable to you and more invested in your success. Across all levels of our organization, our experienced, innovative solution providers put our culture of ownership to work for you. When you succeed, we succeed.”