Termeni

Termeni și Condiții

Ce informații colectăm?

Când interacționați cu noi, este posibil să vă colectăm numele, adresa, adresa(ele) de e-mail, numerele de telefon și, după caz, data nașterii.

Cum colectăm informații?

Putem colecta informații despre dvs. ori de câte ori interacționați cu noi. De exemplu, atunci când ne contactați în legătură cu activitățile noastre, vă înregistrați ca susținător, trimiteți sau primiți informații sau semnați o petiție, ne furnizați în mod specific și cu bună știință informațiile dumneavoastră personale. De asemenea, este posibil să primim informații despre dvs. de la terți – dar numai dacă le-ați dat permisiunea de a vă împărtăși informațiile.

Confidențialitate

Nu vom fi responsabili pentru confidențialitatea datelor colectate de site-urile web care nu sunt deținute sau gestionate de Caritate, inclusiv cele legate prin intermediul site-ului nostru web.

Pentru o plângere

Dacă nu sunteți mulțumit de răspuns, vă rugăm să ne contactați la contact@unblurarch.com cu detaliile care explică preocupările dumneavoastră. Vom examina reclamația dvs. și vom investiga dacă au fost urmate procedurile corecte și vă vom răspunde după caz. Ne propunem să finalizăm această investigație în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea reclamației dvs., totuși, în unele cazuri, poate dura mai mult. Dacă încă nu sunteți mulțumit de răspuns, ne puteți contacta.