Viorel Constantin ROTUNDU

Fondator și Arhitect Coordonator

Carieră la Unblur Architecture:

10 Ani

Years in the Industry:

30 Years

Awards:

2022

Boston Magazine’s “100 Most Influential People in Boston”

2021

Person of the Year Award – USA Construction Association

2020

Honorary Doctor of Business Administration, Curry College

2018

Community Leader Award – USA Construction Association

În calitate de președinte și director executiv, Viorel este responsabil pentru toate operațiunile din cadrul companiei Unblur Architecture SRL. Viorel conduce Biroul ca CEO al Unblur Architecture SRL, un grup care include conducerea executivă și conducerea Unblur Architecture SRL. Înainte de a deveni președinte și CEO, John a ocupat poziția de director executiv adjunct, iar înainte de aceasta a fost președinte și COO, operațiuni canadiene și australiane.

John s-a alăturat Konstruktion Edmonton în 1984 ca inginer de teren și, în urma mai multor misiuni de proiect atât în Canada, cât și în Statele Unite, s-a stabilit la Calgary ca manager de construcții în 1997. A fost numit director de district Calgary în 2004 și vicepreședinte regional, Western Canadian Buildings , în 2008.

Cu peste 35 de ani de experiență în industria construcțiilor, John deține o mulțime de cunoștințe atât despre Konstruktion, cât și despre industria construcțiilor. Concentrarea lui neobosită asupra viitorului Konstruktion, împreună cu sprijinirea și dezvoltarea oamenilor noștri, demonstrează mentalitatea sa de lider și angajamentul de a construi moșteniri de durată.